Köpvillkor

Köpvillkor...

Samtliga priser är i SEK och inklusive moms, porto/frakt tillkommer.

Att beställa  För att beställa varor ur vårt sortiment, skickar Du enklast ett e-mail till camilla@formorama.se innehållande antal samt artikelnummer. Vi skickar en order-bekräftelse med den totala ordersumman samt betalningsinstruktioner.

Betalningsvillkor  Betalning görs antingen i förskott till bankgiro nr. 5939-3447 eller mot postförskott (postens avgifter tillkommer). Formorama ansvarar ej för pengar, checkar m.m. som skickas i brev.

Leveranstid  Normal leveranstid är ca 3-5 dagar efter det att Din betalning mottagits. Vi förbehåller oss rätten att ta ut en administrativ kostnad om 200 SEK för ej avhämtade paket.

Ångerrätt  Om Du inte skulle vara nöjd med Ditt köp eller om något skulle vara fel med Din leverans är Du välkommen att höra av Dig till camilla(at)formorama.se. Du som kund har rätt att ångra Ditt köp inom 14 dagar efter det att Du har tagit emot varan utan speciell anledning. Gäller ej mått-/specialbeställda varor. Är varan öppnad eller använd gäller inte returrätten. Meddela oss via e-mail att Du önskar returnera och tala om hur vi ska återbetala pengarna. Porto/frakt återbetalas inte och returportot/-frakten står Du som kund själv för. Transportskador anmäls omgående till transportören.

Minderåriga äger ej rätt att beställa utan målsmans medgivande.

Vi reserverar oss för prisändringar, slutförsäljning och ev faktafel som kan finnas på vår hemsida.

Vi försöker på bästa sätt att återge produkternas verkliga utseende men kan inte garantera exakt återgivning.

Copyright © All Rights Reserved