Butik

Välkommen till vår webbshop!

Köpvillkor och information


Pris och leveranstid: Samtliga priser är i SEK och inklusive moms. Porto/frakt tillkommer.

Normal leveranstid är 3-5 dagar efter beställning. Outlösta försändelser debiteras med frakt samt hanteringskostnader.


Minderåriga äger ej rätt att beställa utan målsmans medgivande.


Vi reserverar oss för prisändringar, slutförsäljning och ev faktafel som kan finnas på vår hemsida. Vi försöker på bästa sätt att återge produkternas verkliga utseende men kan inte garantera exakt återgivning.


GDPR: vid orderläggning godkänner ni också våra köpvillkor och ger samtycke till att vi får använda era person-/företagsuppgifter. Vi samlar era uppgifter för att kunna registrera, leverera, fakturera/kreditera er order, hantera kundtjänstärenden samt förse er med nyhetsmail och kampanjer om ni valt att få dessa.

Ni kan närsomhelst be om ett registerutdrag för att se vilka uppgifter som finns registrerade samt att meddela oss om ni önskar få era uppgifter strukna eller rättade i våra register. Varje år i april uppdaterar vi våra register och tar bort alla lagrade personuppgifter ett år tillbaka.

Returer och Byten


Ångerrätt: Om du inte skulle vara nöjd med ditt köp eller om något skulle vara fel med din leverans är du välkommen att höra av dig till oss. Du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan utan speciell anledning. Gäller ej mått-/specialbeställda varor. Är varan använd gäller inte returrätten. Meddela oss via e-mail kundtjanst@formorama.se att du önskar returnera så återkommer vi med instruktioner. Porto/frakt återbetalas inte och returportot/-frakten står du som kund själv för. Transportskador anmäls omgående till transportören.


Reklamation: Reklamationer skall vara oss tillhanda senast 7 dagar efter leverans. Formorama ersätter varor som är defekta och ombesörjer retur om så behövs. Alla returer skall meddelas oss innan de skickas i retur, maila till kundtjanst@formorama.se.