Om oss

Återbruk - den nya tidens melodi


Att ta ett gammalt föremål och göra något nytt av det, använda det igen och kanske ge det en ny stil. Låta dess historia berika vår vardag och följa med kommande generationer in i framtiden - underbart och hållbart!


Jag har alltid gillat att arbeta med händerna. Skapa nytt efter eget huvud, få använda fantasin och se vart det leder. Samlat saker, tyger, möbler, pysselmaterial - allt som man kan sätta händerna i.


Möjligheterna är oändliga om man bara vill se dom.


/Camilla

Vår idé


Grundtanken är att sortimentet ska vara litet, unikt och dessutom återbrukat i möjligaste mån. Det finns så mycket att ta vara på och det är ett härligt och samtidigt hållbart tankesätt.


Vi vill förmedla känslan av igenkänning och kanske ge dig ett leende på läpparna när du ser några av våra återbruk. I en värld där förutsättningarna hela tiden ändras i olika takt vill vi att något ändå ska vara precis som vanligt - något man känner igen.


Företaget drivs från en ateljé som är belägen mitt emellan åkrarna och havet längs den halländska delen av Västkusten. Dessa underbara omgivningar är en stor källa till inspiration!


Hantverk


Människan har arbetat med händerna i alla tider. Skapat både bruksföremål och utsmyckningar men använt händerna till själva utförandet.


Ett hantverk blir mer unikt och personligt och det finns en själ bakom. Det ger lugn och balans i dagens tekniska samhälle. Man stannar upp och betraktar och det är nog därför så många gillar att koppla av genom att googla bilder och scrolla i sociala medier.