Möbelrenovering

Möbelrenovering

Under snart 10 års tid har vi jobbat med att måla om och renovera möbler. Främst gamla möbler som varit i stort behov av översyn för att kunna användas igen. Vi målar om, lagar och klär om - skicket på möbeln styr vilka åtgärder som görs. Nedan finns bilder på ett urval av vårt arbete.


Har du en gammal möbel som behöver lite omvårdnad eller kanske en ny stil för att passa in bättre hemma hos dig? Skicka gärna en förfrågan med bilder för mer information.

Om möbelrenovering/möbelrestaurering


Mycket kan göras med en äldre möbel som sett sina bästa dagar och kanske stått länge på en vind eller i ett förråd. Möbler från förr har oftast en fantstisk kvalité och ett härligt formspråk med många arbetade detaljer och utsmyckningar. 


Men det finns också möbler som använts så flitigt att de inte går att reparera i sin nuvarande form. Om det är en kär möbel med stort affektionsvärde så finns det kanske andra möjligheter att bevara delar och göra något annat för att ändå bevara ett kärt minne. Möjligheterna är obegränsade och tillsammans kan vi komma fram till något spännande. Kontakta oss innan du slänger möbeln - den kan bli till nåt helt nytt!